Kaikki Snoukkaa -projekti – mitä, kenelle, miksi ja miten?

Kaikki Snoukkaa -projekti – mitä, kenelle, miksi ja miten?

Kaikki Snoukkaa! – projekti on Suomen Lumilautaliiton alainen vammaislautailun edistämisprojekti, jonka päätavoitteena on luoda lumilautailun edellytyksiä kaikille toimintakykyyn katsomatta! Hankkeen tiimoilta viestitään lumilautailun harrastus- ja kilpailumahdollisuuksista liikuntarajoitteisille ja muille erityistä tukea tarvitseville henkilöille ja heidän lähipiirilleen. Projekti on osa Suomen Lumilautaliiton yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelmaa.

Pyrimme tavoittamaan ja innostamaan lajin pariin niin liikuntarajoitteisia, aistirajoitteisia, kehitysvammaisia tai elinsiirron saaneita! Diagnoosi ei ole kuitenkaan se tärkein asia, vaan oma halu ja kiinnostus lumilautailua kohtaan. Rakkaudesta lajiin, niin kuin me Lumilautaliitossa tapaamme sanoa.

Hankkeella pyrimme ensisijaisesti kolmeen asiaan:

kaikki_snoukkaa3

Kerromme kauden 2016/2017 aikana mm. tarinoita laudalle nousemisesta, itsensä voittamisesta ja huikeista lautailuelämyksistä, sekä tarjoamme tietoa lajin aloittamiseen ja apuvälineisiin liittyen.

Projektin tavoitteena on innostaa ihmisiä lautailun pariin. Projekti huipentuu keväällä, jolloin kutsumme projektin kautta tavoittamiamme lautailijoita mukaamme pohjoisen lumille kuvaamaan ensimmäistä suomalaista vammaislumilautailu-elokuvaa. Elokuvassa kuvaamme monipuolista laskemista, huikeita maisemia ja ennen kaikkea hyvää fiilistä ja yhteisöllisyyttä – eli juuri sitä mistä lumilautailussa on oikeastaan kyse! Lisätietoja leffaprojektista: https://kaikkisnoukkaa.com/leffaprojekti/

Hienoa, että olet löytänyt sivumme. Seuraa ihmeessä hankkeen muitakin kanavia @kaikkisnoukkaa ja #kaikkisnoukkaa tägien alla ja välitä viestiä eteenpäin kiinnostuneille!

Jos olet kiinnostunut jakamaan omia laskukokemuksiasi niin voit tehdä sen täällä https://kaikkisnoukkaa.com/haluatko-mukaan/

Jaamme erittäin miellellämme tarinoita lumilautalusta ja lumilautailijoista, joten vinkkaa meille mielenkiintoisista aiheista tai kerro tarinasi meille itse!

Lisätietoja projektista antaa projektipäällikkö Tiina Lindström tiina.lindstrom(at)fsa.fi / 0440988008

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s