KOKEILUPÄIVÄ

Kokeilutapahtuma

Kaikki Snoukkaa! lumilautailun kokeilutapahtuma tulee jälleen Hyvinkään Sveitsin hiihtokeskukseen 13.1.2018!

Kiinnostaako lumilautailu? Haluatko päästä kokemaan vauhdin hurmaa ja riemua rinteessä? Vai oletko jo aiemmin lautaillut ja haluat kehittyä lisää? Nyt kaikki tämä on mahdollista, sillä Suomen Lumilautailuliitto, VAU ry ja SOLIA, Malike ja Sputnik Snowboarding Team järjestävät Kaikki snoukkaa – kokeilutapahtuman Sveitsin Hiihtokeskuksessa 13.1.2018 klo 10 -15.

Tapahtuma on matalan kynnyksen kokeilutapahtuma, jossa vammaisilla ja erityistä tukea tarvitsevilla laskijoilla on mahdollisuus lumilautailun opetukseen yhdessä oman avustajansa kanssa. On tärkeää, että myös perheenjäsenet, kaverit, henkilökohtainen avustaja tai opas saavat opetusta, kuinka rinteessä voi toimia yhdessä erityistä tukea tarvitsevan laskijan kanssa. Näin lumilautailusta voi tulla yhteinen harrastuksenne!

Tapahtumassa opetuksesta vastaavat soveltavan lumilautailun ohjaajat ja opetuksessa hyödynnetään soveltavan lumilautailun välineistöä. Paikalla on myös paikallisen seuran laskijoita ja vapaaehtoisia auttamassa. Ensisijaisesti tapahtuma on tarkoitettu ensikertalaisille tai vähän kokemusta omaaville laskijoille. Avustajalta toivomme kohtuullisia laskettelu- tai lautailutaitoja.

Mukaan tapahtumaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautujaa ja jokaisen osallistujan henkilökohtainen opetus kestää tunnin. Opetuksen hinta 20€/laskija, sisältää laskijan ja avustajan välineet sekä hissilipun opetuksen ajaksi. Huomioithan, että osallistuminen ei sisällä vakuutusta.

Tapahtumassa on luvassa hyvää fiilistä, musiikkia, uusia laskukavereita, tutustumista lautailuseuran toimintaan ja lumilautailun esikuvia! Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen 1.1.2018 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella: https://www.webropolsurveys.com/S/15A8F2FCE0C9465D.par


Lisätiedot: Anna-Riikka Murtonen p 0401897427, annu.sputnik@gmail.com

Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/1157690531031469

Katso video edellisvuoden Kaikki Snoukkaa -tapahtumasta tästä:

 

 

Muut soveltavan lumilautailun kokeilutapahtumat löydät täältä: http://www.vammaisurheilu.fi/liikunta-ja-urheilu/harrasteliikunta/lumilauantait

Lumilautailua kaikille toimintakykyyn katsomatta

%d bloggers like this: